Кралев: Ние сме единствените, които се опитваме да опазим демокрацията

Животът

26-06-2021, 17:24

Снимка:

ГЕРБ - Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Красен Кралев: Честит празник, моряци! Попътен вятър!

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Русе Красен Кралев се срещна с над 150 симпатизанти в община Ценово, с които обсъди бъдещето на страната ни и хаоса, създаден в момента.
"Ние сме единствените, които се опитваме да опазим демокрацията, защото тя е в реална опасност.
Община Ценово е пример за сплотеност и разумност. Вярвам, че с общи усилия ще успеем да повишим доверието на хората и на 11 юли да приключим с този експеримент, който в момента управлява страната ни", заяви Кралев.
Пред членове и симпатизанти на ГЕРБ той допълни: "Ние не само няма от какво да се срамуваме, а напротив – можем само да се гордеем с постигнатото, защото до момента нито едно правителство не е направило повече за страната ни от правителството на Бойко Борисов.
Срещу нас няма експертни идеи, няма управленски програми, няма дебат за политики. Срещу нас има само хаос, реваншизъм, разрушение и популизъм. Партиите, представящи се за алтернатива, нямат абсолютно никаква визия за управлението на страната, не сме чули какво предлагат за развитието на икономиката, за здравеопазването, за бъдещето на енергетиката, за спорта. Това е доказателство за абсолютно отсъствие на мисъл за хората в България".
По думите му, тревожно е, че напоследък много анализатори започват да изваждат наяве обвързаността между „Има такъв народ” и ДПС. "За тази алтернатива ли става въпрос?!
Не трябва да позволяваме олигархията и задкулисието да превземат държавата! Убеден съм, че ние сме единствените, които можем да се противопоставим на това", каза още Кралев.
Областният координатор на ГЕРБ-Русе и кандидат за народен предствител Георги Кръстев заяви, че в момента трябва да сме по-единни от всякога, защото тези избори са преломен момент за бъдещето на страната ни. Той поздрави ръководството на ГЕРБ-Ценово за постигнатия на предишните избори най-добър резултат за партията в област Русе.
“Сигурен съм, че и на 11 юли общината отново ще бъде сред отличниците на ГЕРБ в областта”, подчерта Кръстев.
На срещата присъстваха и д-р Петър Петров, кмет на община Ценово, както и кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Драгомир Драганов, Кремена Кръстева и Кристияна Колева.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)