От спортен клуб по кану-каяк "Георги Демирев" благодариха на Красен Кралев за новите лодки

Децата вече тренират с новите лодки, които ММС им осигури в началото на годинатa

Обещано – изпълнено! Докато опонентите ни не спират да се упражняват на наш гръб, ние продължаваме да градим. Toва написа Красен Кралев на профила си във Фейсбук. Той благодари на спортен клуб по кану-каяк "Георги Демирев" за изключително топлото и радушно посрещане днес на Гребната база в Лесопарк "Липник".

"Децата вече тренират с новите лодки, които Министерството на младежта и спорта им осигури в началото на годината. Лодките бяха изключително необходими за осигуряване на нормален тренировъчен процес.", посочваКралев.

Председателят на клуба Цвета Демирева благодари от името на децата и треньорите. "Новите четириместен каяк, двуместен каяк, едноместно кану и двуместно кану са вече в употреба – използваме ги по време на състезания и в тренировъчния процес. Те са най-висок клас и децата са много впечатлени. Целият клуб е много благодарен, а аз съм щастлива да продължа делото на моя баща Георги Демирев“, заяви Цвета Демирева.

33 клуба от град Русе получават финансиране по Програмата за развитие на спортните клубове, което тази година е завишено двойно, за да се насърчат дейностите с подрастващите в цялата страна.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов