Да помогнем на Марти!

Благотворителен базар ще събира средства за Мартин Даутев

В два поредни дни - 12.06. и 13.06. в пространството на Lotus Vibe в Банско ще се проведе благотворителен базар за събиране на средства за Мартин Даутев.
Заповядайте заедно да осъществим едно добро дело и допринесем за усмивката на Марти! Мартин е роден в тежко депресивно състояние. На 2 месеца му е поставена диагноза детска церебрална парализа - спастична квадрипареза. Изразена повече в горната част на тялото- гръб, рамена и ръце.
През осемте си години е преминал през множество интервенции, операции, терапии, прегледи и консултации в различни държави.
Към март 2019 год. терапията на Мартин се провежда в Гърция, клиника „Праксис-Кавала” и в Турция, център „Рибем”.
През 2020 год. лечението на Мартин е в център „Праксис” Гърция - продължава с физиотерапия, ерготерапия и логопедична терапия.
Сега родителите имат желание Мартин да бъде рехабилитиран в Консултативен център „Рибем” - Турция, където специалистите дават надежда за положителен напредък в развитието на двигателния апарат.
Стойността на терапията за един месец е 3 600 евро. На Мартин се препоръчва 12 месеца интензивно лечение, на обща стойност 43 200 евро.
За тези от вас, които не могат да дойдат на събитието и искат да помогнат, посетете:
https://dmsbg.com/10696/dms-martin-dautev-6-god/


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов