Борислав Българинов с първи приемен ден

Животът

09-06-2021, 16:48

Снимка:

Област Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Областният управител Борислав Българинов с приемен ден всеки вторник

Първи приемен ден за граждани проведе днес новият областен управител на Русе Борислав Българинов. Повече от 10 души споделиха проблемите си с Българинов и поискаха съдействие от него като представител на правителството на Република България. Основно проблемите на гражданите бяха свързани с бездействието на държавни и местни институции при решаването на проблеми от ежедневието. Сред тях са недобрата организация на движението в Русе и региона, както и провеждането на нелегални гонки по улиците на града. Не липсваха и оплаквания за неокосени тревни площи, намиращи се в непосредствена близост до жилищни кооперации.  За пример може да се посочи пространството до блок 17 в кв. „Дружба 3“. Живущите там искат и преасфалтиране на конкретен участък до блока, тъй като това, по техни думи, не се е случвало от близо 40 години, както и изграждане на стълби между блоковете и съответно естакада за хора с увреждания и колички на майки с деца. Много от жителите на кварталите „Средна кула“ и „Долапите“ също се жалваха за неокосена трева.  Притеснение за част от хората буди и това, че на места в Русе има изоставени автомобили, пречещи на нормалния трафик.

Областният управител на Русе ще има приемен ден за граждани всеки вторник от 14.00 до 16.00 часа. Записването става предварително на телефон 082/ 812 223.

В приемния ден участваха още заместник областният управител д-р Стефка Караколева, както и главният юрисконсулт на администрацията Велина Кьосева.

 Снимка на Деня

Аспарухово отбеляза Кръстовден