Иво Пазарджиев се срещна с новия председател на Младежкия парламент в Русе

Иво Пазарджиев поздрави новия председател на Младежки парламент – Русе Ния Неделчева. Тя бе избрана по време на най-важния за клуба форум, който прави равносметка за дейностите през изминалата година и избира ново ръководство.
По време на срещата беше засегнат един от най-наболелите проблеми за Русе, а именно задържането на младите хора в града. „Има огромен потенциал в Русе и неговото развитие зависи от вас“ обърна се г-н Пазарджиев към Ния Неделчева, която е завършила МГ „Баба Тонка“ и е единствената от новото ръководство, която е била и в предишния мандат на местния младежки парламент.
Именно за да се почувстват част от младежкия колектив, новите лица имат нужда от време, за да се приобщят, а също така и от подходящо място, на което да провеждат своите заседания и срещи. На този етап им е предостъпена зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе, като по този начин се прави аналог с Общинския съвет.
И през мандат 2021/22 момичетата и момчетата ще имат възможност да присъстват на постоянните комисии, а и на сесиите на местния парламент и те ще участват активно с идеите и вижданията си.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)