Янислав Герчев благодари на Красен Кралев за подкрепата в един много труден момент

Първият български участник на Световното първенство по джудо – Янислав Герчев благодари на Красен Кралев за подкрепата. Припомняме, че Герчев си осигури второ участие на най-големия спортен форум на планетата следващия месец.

Ето какво написа състезателят ни по джудо в социалната мрежа Фейсбук:

Искам да изкажа своите искрени благодарности на Красен Кралев, човекът, който застана зад нас в един много труден момент и ни подкрепи, когато старото ръководство на федерацията по джудо се отказа от нас.

Благодаря на сегашното ръководство в лицето на Румен Стоилов и Даме Стойков за всичко, което правят за мен и целият национален отбор по джудо.

Също така сърдечно благодаря и на старши треньора и мой баща – Атанас Герчев за всичко, през което мина за тези години заради нас и не се отказа в нито един момент. Благодаря и за сладката подкрепа на Боровец – вафли и бисквити, които осигуряват спокойствието ми и ме мотивират да продължавам напред и да бъда все по-успешен. КЦМ груп, Стико 90, Стабил.

Аспарух Тошков с теб всеки свален килограм е лесна работа!

И не на последно място – моето семейство. Късметлия съм, че ви имам. Благодаря на всички вас, без които успехите ми не биха били възможни!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов