На 1 юни Библиотечко отваря врати

Животът

31-05-2021, 16:14

Снимка:

РБ "Любен Каравелов"

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Представиха виртуална разходка в Регионална библиотека „Любен Каравелов“

На 1 юни (вторник) Библиотечко отново отваря врати за читатели. От 16 ч. в Заседателна зала, Регионална библиотека "Любен Каравелов" и Национално училище по изкуствата "Проф. Веселин Стоянов" - Русе организират концерт "ДЕТСТВО МОЕ" по случай деня на детето. В програмата малки и големи момичета и момчета пеят, свирят и танцуват, за да отбележат празника като ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА! Участниците са от различни специалности и изпълняват различни музикални стилове.

На 3 юни, дамски писателски клуб „Фортуна”, клуб „Мечтание”, фондация „Русе – град на свободния дух”, с медийното партньорство на Дарик радио и подкрепата на Регионална библиотека „Любен Каравелов” – Русе канят всички ценители на писаното слово на финалното събитие на четвърто издание на Национален конкурс за къс разказ „Мостове“ и представяне на сборника „Мостове 4“ с творби от конкурса. Събитието ще се проведе от 18:00 ч. в Регионална библиотека „Любен Каравелов”, зала Галерия.

На 5 юни (събота) от 11 ч. в Библиотечко ще се проведе благотворително четене „Да върнем усмивката на Яница“. С него библиотеката откликва на благотворителните инициативи в помощ на Яница Карачорова.  Мецанка Малинка ще чете приказки,  талантиливи ученици ще нарисуват за нея картини и ще изпълнят песни и стихове. Merry Berry ще изплете играчки и книгораздели.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов