Започна ремонт на сградата на Летище Русе

Животът

29-05-2021, 17:40

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нови инвеститори с интерес към Летище Русе

Започна ремонт на сградата на Летище Русе във връзка със заявения интерес от страна на авиационният оператор „ГъливЕър“ за дългосрочната му експлоатация и възобновяване на вътрешни полети с въздухоплавателни средства ATR 72-600 с капацитет 70 пътнически места.

Стартира и изпълнението на вътрешните ремонти на спортната зала за фехтовка на стадион „Дунав“, какъвто ремонт не е извършван от построяването на залата. Ще бъде изградено улично осветление по ул. „Константин Величков“, ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Духовно Възраждане“. Започна и строителството на детска площадка при бл. 403 в ж.к. „Чародейка“.

Приключи строителството на площадките за стрийт фитнес пред  бл. "Перущица" в ж.к. Възраждане"  и бл. 45 в ж.к. „Дружба – 3“. Приключи работата на комисията за оценка на предложенията от кампанията за благоустрояване на малки населени места. Класираните предложения предстои да бъдат внесени за одобряване от Общински съвет – Русе.

Служители от отдел „Строителен контрол“ са проверили 13 сигнала за незаконно строителство. Изготвени са 5 констативни актове за установяване на незаконни строежи. Издадени са 5 заповеди за премахване на незаконни строежи. През отчетния период са издадени 13 разрешения за строеж.

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов