"Дунарит" отпразнува 118-та годишнина с Васил Найденов

Животът

15-05-2021, 13:41

Снимка:

Област Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Дунарит“ стана на 115 години

Заместник областният управител на област Русе Валентин Колев беше сред официалните гости на празничния концерт, посветен на 118-а годишнина от създаването на „Дунарит“ АД. Той пожела здраве, празнично настроение и още повече успехи на присъстващите. „Ръководството на компанията трябва да се гордее със своите служители и същевременно те трябва да са горди и да продължат да се отнасят с доверие към управлението.“, каза Колев. „Високо оценявам и уважавам труда на всички вас. Това е труд, който е резултат от симбиоза между ръководство и служители. Той заслужава признание!“, допълни още заместник областният управител. Валентин Колев връчи поздравителен адрес от името на областния управител Галин Григоров на изпълнителния директор инж. Петър Петров, както и грамота. Тя бе предназначена за колектива на предприятието и се дава за високия професионализъм при изпълнението на служебните ангажименти.

Мисля, че има с какво да се поздравим и с какво да се похвалим. Искам да изкажа своята благодарност към всички вас, че заедно успяваме да постигаме резултати, които да ни удовлетворяват. Нивото на икономическите резултати на фирмата през последните две години се запазва, което в обстановката в целия свят не е никак малко. Искам да пожелая на всички най-вече здраве и се надявам догодина по това време да имам честта да ви поздравя отново със следващата годишнина на нашата фирма. Благодаря ви, че работим заедно!“, каза инж. Петров.

Концертът се проведе в  зала „ОЗК Арена Русе“, като за доброто настроение на всички се погрижи неповторимият и любим на поколения българи Васил Найденов. Той изпълни някои от най-емблематичните си песни, както и част от най-новите. 

На празника присъстваха още собственикът на дружеството Емилиян Гебрев, дългогодишният изпълнителен директор на „Дунарит“ Кръстю Кръстев, представители на военната индустрия, както и директорът на дирекция „Международни политики, стопански дейности и анализи“ в Община Русе Ивайло Кадишев. Той връчи поздравителен адрес от името на кмета Пенчо Милков. „Дунарит“ АД е сред най-големите предприятия в региона, като това дава работа на повече от 900 души. Разполага с осем цеха и пет дирекции.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)