Безплатни профилактични прегледи за деца до 18 г. в Денталния център

Животът

12-05-2021, 15:02

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Избраха нов управител на общинския Дентален център

Безплатни профилактични прегледи и консултации за деца и младежи до 18-годишна възраст организира Центърът по дентална медицина-Русе от 25-ти май до 4-ти юни 2021г. От Денталния център уточняват, че профилактичните прегледи ще се проведат в сградата на центъра/ул.“Николаевска“ 66, в кабинети 214 и 216, на втория етаж. Прегледите са след предварително записване на телефони: /082/ 82 37 97 и /082/ 82 37 97, вътр. 234.

Консултациите и профилактиките  ще извършват дентални лекари. Те ще запознаят децата със зъболекарския кабинет, машинките, с които се работи върху зъбките и ще им помогнат да преодолеят неприятното чувство от манипулациите и зъболекарския стол.

 Денталните специалисти са тези, които при нужда ще консултират родителите за сроковете, в които израстват зъбите, за наличието на криви зъбки, за поставянето на силанти върху първите постоянни дъвкателни зъби, както и за други проблеми, свързани с детските зъби. Навреме откритите проблеми се разрешат по-лесно, по-бързо и без усложнения, казват зъболекарите. А усмивките на децата ни са нашето богатство, добавят те.

 Безплатните профилактични прегледи и консултации за децата са дейност на Денталния център,  която не е скасае Здравната каса.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов