Андрей Новаков и Росен Желязков се срещнаха с актива на ГЕРБ в Разлог и Благоевград

Коментираха действията на партията на новите парламентарни избори и изборите за кмет на Благоевград

Областният координатор на ГЕРБ - Благоевград и евродепутат Андрей Новаков и Росен Желязков, който бе водач на листата на ГЕРБ в областта на отминалите избори, се срещнаха с актива на партията в Разлог и Благоевград. На срещите бе коментирана актуалната политическа обстановка в страната и действията на партията на новите парламентарни избори, както и насрочените за 27 юни избори за кмет на Благоевград.

На срещите присъстваха областният секретар на партията Даниела Савеклиева, кметът на Разлог Красимир Герчев, общинските ръководители на Разлог д-р Мария Копанарова и на Благоевград Росица Димитрова.

„Поздравления за отличните резултати, които постигнахте, успех, който нищо от случващото се през последните седмици не може да омаловажи. Ние сме победителите на отминалите избори и това е повод за самочувствие”, каза пред актива от двете общини Росен Желязков. Според него в обстановката на скандалност, която се създава около какви ли не обстоятелства ще е важно да има дисциплина и организация на високо ниво. Желязков подчерта, че предстоящата кампания няма да е състезание на идеи и програми, а умерена вакханалия на популизма.

„Важно е да не губим ежедневния контакт с хората, да съумеем да дадем послания, които да активизират онези, които са ни подкрепили. Трябва да направим рестарт на доверието, защото няма алтернатива на нашето управление. Трябва да вдъхнем на хората усещането за сигурност и стабилност, което са имали през изминалите години”, коментира Росен Желязков.

Андрей Новаков благодари на срещите, за убедителната победа на ГЕРБ в Благоевградска област и постигнатия втори най-добър в страната. „Постигнахме повече гласове за ГЕРБ, отколкото в Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора. Това е благодарение на работата и хъса на всеки един от вас”, каза Андрей Новаков.

В Благоевград Андрей Новаков подчерта, че ГЕРБ ще издигне за кмет кандидат, който ще спечели изборите. „Ще имаме име, около което да се обединим – добър кандидат, който да стане добър кмет”, категоричен бе Новаков.

По-рано през деня Росен Желязков и Андрей Новаков, заедно с кмета на Добринище Петър Галчев направиха дарение на футболните отбори на Добринище и на Сатовча, който ползва за тренировъчна база стадиона в Добринище.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)