Кои звезди са пристрастени към спортните залагания

Спорт

05-05-2021, 22:25

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

спортните залагания и не пропускат случай да профукат на тях някоя и друга хилядарка. Всички те са страстни фенове на един или друг спорт, разполагат с много пари и с удоволствие ги рискуват за любимия си отбор или спортист. Често ВИП персоните пренебрегват опасностите, които могат да донесат за финансите им неочакваните обрати в играта, изненадващите резултати или феномени като например „Божията ръка“ на Марадона например.

Майкъл Джордан

Майкъл Джордан е пословичен със своята страст по залаганията, не само като звезда от НБА. Има дори слухове, че пенсионирането на Джордан става заради именно тази му страст. Факт е, че НБА се отнася стриктно към правилата и самата суперзвезда в крайна сметка призна, че е загубила милиони долари от спортни залагания. Все още не е ясно дали пенсионирането му наистина има нещо общо с това.

Уейн Руни

За своите 16 години във Висшата лига Уейн Руни отбеляза 208 гола както с Манчестър Юнайтед, така и с В началото на 2020 година обаче Руни даде интервю, в което разкри борбите си, които е имал с хазарта през ранните етапи на футболната си кариера. В светлината на признанието му, това направи новата му сделка с Дерби Каунти доста несигурна.

50 цента

50 цента е известен със своите умения за рапиране, но той също така се хвали много и с големите си спортни залози. Веднъж рапърът написа в туитър за своя залог на Giants, който възлизаше на немалката сума от 500 000 щатски долара.

Чарли Шийн

Суперзвездата „Двама мъже и половина“ е известен като купонджия и любител на спортните залози. Съобщава се, че Шийн има хазартна зависимост, а бившата му съпруга Дениз Ричардс твърди, че Чарли харчи до 200 000 щатски долара на седмица за залагания.

Бен Афлек

Звездата от „Батман” - Бен Афлек, винаги е бил фен на залаганията. Той е известен с честите си залози на спорт с приятели като Леонардо Ди Каприо. В крайна сметка Бен също трябваше да се справи с пристрастяването си към хазарта. Той дори отиде на рехабилитация за това през 2001 година, но дори и днес прави залози от време на време.

Аштън Къчър

Аштън Къчър е известен с ролята си в „Двама мъже и половина“, когато замени Чарли Шийн. През 2013 година Къчър призна в интервю, че залага много, особено на колежански футбол. Аштън казва: „Залагахме по 750 000 долара за четири седмици колежански футбол. Беше доста забавно. "

Флойд Мейуедър-младши

Боксовият шампион Мейуедър-младши не е известен само с бокса, но и с това, че харчи милиони за спортни залагания. Известно е, че е подкрепил Колорадо Каунти със залог от 50 000 долара и е спечелил 45 000 долара от това. Веднъж заложил на Орегон цели 1,1 милиона  долара.

Яромир Ягр

Най-добре платената звезда в НФЛ през 90-те Яромир Ягър допълвал и без това големите си приходи със спортни залагания, но в крайна сметка е имал проблеми заради това. Той натрупва 500 000 долара загуби в онлайн казина. Това беше разкрито на обществеността, когато Ягър в даден момент не успява да извърши изплащането си. Съобщено е обаче, че в крайна сметка той отново е започнал да изплаща дълговете си и днес е загърбил тази страст.

Пийт Роуз

Известно е, че бившият играч и мениджър на Синсинати Редс - Пийт Роуз, е изиграл 500 мача през цялата си кариера. Бейзболната му кариера обаче спира, когато му забраняват да играе заради залагания на спорта. Роуз никога не е признавала това и го отрича в продължение на 14 години. Четиринадесет години по-късно обаче Роуз издава автобиография, озаглавена „Моят затвор без решетки“. В тази книга той най-накрая призна, че залага на отбора си във всеки мач, който играят. Той разказва как това му струва толкова много, включително кариерата му и шанса му да бъде част от Залата на славата.

За да избегнете всички такива неприятни моменти, залагайте разумно и не забравяйте, че хазарта предизвиква пристрастеност. Ако залагате, правете го с бистър ум, определете финансите си за залози, следете спортовете и статистиките, и следвайки професионалните

съвети за спортни залози в Bwin или при друг доказан букмейкър.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)