Зелен коридор за желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 в Бяла

Животът

30-04-2021, 09:56

Снимка:

Област Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 152 000 дози ваксини срещу COVID-19 пристигнаха у нас

В Бяла днес от 09.00 ч. до 16.00 ч. ще бъде отворен „зелен коридор“ за желаещите да се имунизират срещу COVID-19. Кабинетът ще работи в Многопрофилната болница за активно лечение „Юлия Вревска“. Гражданите ще имат възможност да се имунизират с избрана от тях ваксина – на „Пфайзер“ или „Астра Зенека“.

Освен на 30 април, кабинетът ще бъде отворен и на самия Великден – в неделя (2 май) със същото работно време. Предварително записване не е необходимо. През почивните дни там ще се извършва и реимунизация, както и поставяне на първа доза от съответната ваксина на записалите се в електронната система. Продължават и имунизациите съгласно Националния ваксинационен план. Създадена е организация, която да не позволява смесване на отделните потоци.

В Русе „зелените коридори“ ще бъдат отворени утре и през идния вторник. На 1 май ваксини ще бъдат поставяни от 08.30 ч. до 13.30 ч. в Медицински център – 1, по-известен като бившата Втора поликлиника, намиращ се на ул. „Борисова“ 36. На 4 май имунизации ще бъдат правени в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания „Д-р Димитър Граматиков – Русе“. Кабинетът в Белодробната болница ще работи от 09.00 ч. до 16.00 ч.

 

 

 Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)