Пълнолуние в Скорпион – Супер Луната, която ни приканва да приемем промяната

Животът

27-04-2021, 15:07

Снимка:

pixabay

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Скорпион: Божествената сватба на Небето и Земята

На днешния 27 април в 6:32 сутринта започна Пълнолунието в Скорпион. Има няколко лунации в годината, които са известни като Супер Луни (най-големите и най-ярките) и тази е първата за 2021 г. Традиционно е наречена Розова Луна, разказва топ астроложката Мирела Лазарова.
Пълнолунията по принцип са изключително емоционални и изкарват на повърхността чувства и емоции, които трябва да бъдат изчистени и освободени. Имайки предвид, че все пак е Супер Луна и е по-силна и по-видима в сравнение с обикновената, ще предизвика по-силни и интензивни чувства, казва още Лазарова.
Подредбата на планетите ни предизвиква да се освободим и да пуснем всичко това, което вече не ни е нужно и не работи в наша полза. За много от вас, усещането, което ще остави настъпващото Пълнолуние е, че се намирате на кръстопът – дали да напуснете работа, да прекратите тежки отношения, дори да промените статуквото. Ако се намирате в житейска ситуация, която ви носи дискомфорт, настоящата Лунация може да предизвика внезапни и съществени промени.
Настъпващото Пълнолуние има силата да осветли в следващите две седмици скрити и тайни неща. Това може да има връзка с това, как другите са ни използвали или манипулирали. Някои истини, които ще излязат наяве ще бъдат тежки и трудни за приемане, но Пълнолунието се случва, за да ни предизвика да се изправим лице в лице с тъмната страна и вместо да я отричаме, да я приемем и да се отнесем към нея със смирение. Всъщност, това точно е силата и куража на Скорпионската енергия.
Супер Луната в Скорпион ще ни предизвиква да отстояваме вярата си и да определим за себе си реалността, в която искаме да живеем. В звездното небе се оформя сложна конфигурация – Тау квадрат на Лунацията, стелиума в Телец и Сатурн във Водолей. Тя ще ни правокира, включително и на колективно ниво да предприемем сериозни действия и да променим реалността, в която живеем (в личен и дори глобален план).
Бъдете смели и се изправете срещу страховете си, тези страхове, които дълго сте прикривали. Без повече отричания, без повече потискания и ограничения. Очаквайте неочакваното и се пригответе да се гмурнете на дълбоко. Осветляване, истина и вяра ще бъдат ключовите думи за тези, които са готови, категорична е астроложката. 
Този наситен с енергетика портал ни се поднася да успеем да си променим реалността.
Пълнолунието ще действа две седмици, в които ще имате шанса да си зададете всички отложени въпроси и да вземете вашите решения.
Време е да се изправим лице в лице с всичко, което упражнява контрол чрез страх и манипулация, в нашия живот, да го изкараме наяве, да му сложим присъдата и да го изкореним, се казва още в прогнозата.


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов