Новолунието на 12 април ни носи енергия, кураж и вдъхновение

Животът

09-04-2021, 08:50

Снимка:

Личен архив, Фб

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мистична астрология

Още на 4 април планетата на мисълта Меркурий навлезе в Овен. А това прави мислите ни бързи, разговорите остри, а понякога и прибързани. За разлика от предходната позиция на Меркурий в Риби, сега ни става доста по-лесно да изразим идеите си, да ги разгърнем и, разбира се, да им дадем ход. Това съветва топ астроложката Мирела Лазарова за аспектите, които се разкриват пред нас в първата половина на този месец.
"Съветът ми е все пак да бъдете сигурни, че имате цялата събрана информация, преди да вземете бързи и окончателни решения, тъй като има опасност вашата импулсивност да вземе превес и да притъпи рационалното ви мислене. Разбира се, това важи и за разговорите – внимавайте с острите реплики и прибързаните разговори", казва още тя.
На днешния 9 април звездното небе ни предоставя един сравнително труден и предизвикателен аспект – квадратурата на Марс и Нептун, която ще ни пообърка до степен да не знаем какво точно да правим. Енергията и мотивацията ни е в ниските вибрации, обхващат ни летаргия и нежелание за действия. Започваме да се изнервяме, тъй като изборите ни стават трудни, защото не сме сигурни кое е най-доброто за нас.
Но само един ден по-късно - на 10 април, Съдбата праща подкрепящи аспекти на планетата на кармата Сатурн в тригон със Северния възел, казва Мирела Лазарова. Със Сатурн в умния Водолей много бързо ще се осъзнаем и окопитим от кашата на Марс и Нептун. Ще осъзнаем, че в крайна сметка сме в етап на еволюция и ще ни изкристализират нови пътища и възможности. За някои от вас тази информация може да бъде предоставена от авторитетна фиргура, която би ви дала добра и стабилна насока.
По време на Новолунието на 12 април, се събират Луната, Слънцето, Венера и Серес, в комбинация с Марс и Юпитер – получаваме от Съдбата един серизен енергиен поток на енергия, кураж и вдъхновение. Луната прави лек и бърз напрегнат аспект с Плутон по време на Новолунието и ни предизвиква да изпитаме вътрешните си страхове и въпреки това - да действаме. 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов