Полицията изяснява три сигнала за кражби от имоти

В РУ – Бяла е постъпило заявление от стопанин на имот в с. Обретеник, че за времето от 19.00 до 23.00 часа на 10 март, след счупване на прозорец от ПВЦ дограма е било проникнато в помещение, представляващо всекидневна и е извършена кражба на преносим компютър. Сигналът е регистриран от полицията и е започнало разследване, като е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Бяла.

В РУ - Две могили е получена жалба, че за периода от 21 февруари до 5 март т.г. от маза на наследствен имот в с. Иваново, е установена кражба на електрически трион, менгеме и инструменти. По случая е регистрирана преписка и е започнала работа от служители на РУ – Две могили.

Друг сигнал за кражба в с. Красен е постъпил в участък „Иваново“ при РУ - Две могили. Там стопанин е подал заявление, че за периода от 14 февруари до 9 март т.г. е отсъствал от въпросния адрес r при завръщането си е установил, че в къщата е било проникнато вероятно през незаключена врата на гараж и е извършена кражба на телевизор. За заявеното е регистрирана преписка.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов