Красен Кралев в Русенско: Свършихме много работа в региона

Спортният министър се срещна с десетки жители в Сливо поле и Две могили

Красен Кралев се срещна с жителите на няколко населени места в Русенско през днешния ден.

Министърът на спорта, който е и водач на русенската листа на ГЕРБ-СДС, посети откритата мултифункционална спортна площадка в Сливо поле, където бе посрещнат от десетки хора. Срещата, на която присъстваха и кандидатите за народни представители Пламен Нунев, Алисе Муртезова, Станимир Станчев и Бедрос Пехливанян, премина при огромен интерес.

"Вие ме познавате, защото през годините съм идвал често тук, свършихме много работа за региона. Благодаря ви за номинацията за водач на листата. Благодаря ви, че сте активни и винаги ни поставяте задачи, които да изпълним", заяви Красен Кралев пред местните жители. Спортният министър получи покана да открие в края на месеца финансираната от Министерството на младежта и спорта площадка за стрийт фитнес, както и обновената зала по борба, ремонтирана от Общината.

По-късно през деня Кралев и част от кандидатите на ГЕРБ-СДС присъстваха на водосвет за здраве и успех, отслужен в църквата "Света Троица" в Две могили и се поклониха пред гроба на революционера Филип Тотю. Божидар Борисов и общинският ръководител на ГЕРБ Светлана Ангелова разказаха за направеното през последните четири години в общината.

В село Батишница Кралев посети Народно читалище "Пробуда 1927", здравната служба и кметството, а в село Баниска видя отблизо реставрираното народно читалище “Никола Вапцаров” и чисто новия салон към него.

Очаква се представянето на листата на на ГЕРБ-СДС в Русенска област да продължи и през следващите дни.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов