Посрещнаха с аплодисменти Красен Кралев в Новград

Въпреки дъжда над 100 жители на Новград посрещнаха с аплодисменти водача на листата на ГЕРБ-СДС в Русенска област Красен Кралев и останалите кандидати за народни представители - Пламен Нунев, Алисе Муртезова и Красимир Костадинов. Те се запознаха на място с дейностите по ремонта на пътя към Джулюница, който ще продължи с допълнителна реконструкция по пътя за Кривина. Посетиха и вече завършения паметник-чешма на загиналите във войните, финансиран от общинския бюджет, Министерство на отбраната и лични дарения. Към момента тече пълна рехабилитация на богатата етнографска музейна сбирка. Финансирането е осигурено с постановление на Министерски съвет.

Пред жителите Кралев съобщи и добрата новина от днешното заседание на Министерски съвет, на което бяха отпуснати 105 млн. лева за изплащане на добавката от 50 лева към пенсиите за месец април на всички пенсионери, независимо от размера на техните пенсии.

По време на посещението бяха дарени футболни екипи, мрежи за вратите и футболни топки на отборите на Новград, Ценово и Долна Студена.

В село Кривина кандидатите за народни представители зарадваха с поздравления и подаръци баба Мица за 100-годишния ѝ юбилей.

Представянето на листата на ГЕРБ-СДС в областта ще продължи и през следващите дни.

 

 

 

 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов