ГЕРБ реновира жилищни входове в Русе

Готови са първите два от общо 50 входа

Областният координатор на ПП ГЕРБ и кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Пламен Нунев направи оглед днес на един от първите два реновирани жилищни входа. В края на миналия месец ГЕРБ – Русе стартира рехабилитация на вътрешни пространства на жилищни входове. Инициативата се осъществява с дарения от ръководството.

Първият готов вход е в кв. „Дружба“, бл. 16, вх. В, а вторият се намира в кв. „Възраждане“, бл „Мизия“, вход Б.

С домоуправителя на входа в блок „Мизия“ Иван Генев се срещнаха още общинските съветници и кандидати за народни представители от листата на ПП ГЕРБ/СДС Алисе Муртезова, Бедрос Пехливанян, д-р Георги Георгиев, общинският съветник Светлозар Симеонов и др.

„Изключително сме щастливи, че се вкючихме в кампанията. Благодарим за качествената работа", заяви домоуправителят г-н Генев.

„Експертна комисия селектира 50 жилищни входа в различните квартали на града, които са в окаяно състояние. Със съгласието на живущите във входа, те ще бъдат шпакловани, боядисани и с реновирани стълбища в рамките на кампанията, която ще се осъществи тази пролет. Съвсем скоро ще има още няколко реновирани входа в различни квартали“, сподели още за инициативата Пламен Нунев.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)