Марс навлезе в Близнаци, не ползвайте думите като оръжие

Животът

06-03-2021, 15:18

Снимка:

Фейсбук

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мистична астрология

Марс вече се намира в съзвездието Близнаци - време, в което ще изпитаме нужда да стимулираме мисълта си. А мислите ни са като светкавици, идващи мигновено и заставайки на върха на езика ни, казва топ астрологът Мирела Лазарова.
По нейните думи, отново се забързва темпото ни на живот, информацията започва да пристига при нас от различни места и допълва липсващите ни пъзелчета от последните 2 месеца. Поемаме повече задачи от обикновено, но ключово до 23 Април е да съумеем да запазим енергията си и да не я разпръскваме в излишни задачи.
В тези почти 2 месеца разговорите ни ще станат динамични, импулсивни, понякога дори ще бъдат на ръба на гнева.
Не използвайте думите като оръжие, съветват ни звездите. Напротив, насочете се в дебатиране и обсъждане на текущите задачи и проблеми, като по този начин се опитайте да стимулирате мисълта си.
И нека не забравяме, че Марс освен като планета отговаряща за войната и агресията (в съзвездието Близнаци - война на думите , медиите, пътищата), символизира и нещо много хубаво - мотивацията, куража ни и нуждата да защитим себе си или другите, там където виждаме несправедливост, казва още Мирела Лазарова. 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов