Дисбаланс между его и емоции носи Пълнолунието утре

Дунав

26-02-2021, 09:10

Снимка:

Личен архив, Фб

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Астрология на имената

Вземете се в ръце, бъдете на фокус и действайте

Пълнолунието в събота - 27-ми февруари ( 10:17 ч ), ще се случи в астрологичния знак Дева, а както знаем в сезона на Девата ключовите думи са реколта и жътва! Така че, каквото сме си посяли, това ще жънем в следващите две седмици, докато настъпи следващото Новолуние. Това споделя астрологът Мирела Лазарова. По нейните думи, особено активно е Пълнолунието за хората родени около 1-2 Септември ( +/- 2 дни).
Добрите резултати идват само за онези, които са посяли добро. В противен случай Пълнолунието и дните след него ще бъдат напрегнати и изнервящи. Има вероятност и да се разочароваме от резултатите. Наблюдавайте в кои сфери от живота ви през следващите 2 седмици ще има напрежение. Това ще ви даде индикация, къде бъркате, съветват ни звездите.
Знакът Дева отговаря и за нашето здраве, ежедневни навици, хобита.
По време на Пълнолунието, изгряващият знак е Телец, а АСЦ е в терма на Марс. Също така, Марс изгрява на източния небосклон, а това ще доведе до: Напрегнати разговори с партньори. Разговори, в които ще се усеща дисбаланс между его и емоции.
На преден план ще излизат наболели проблеми с теми – нашите собствени нужди срещу тези на заобикалящите ни хора или моите/твоите пари.
Необходимо е да се намери баланс във връзката между това какво даваме и какво получаваме.
Не бива да забравяме, че освен напрегнати аспекти, звездният небосклон винаги ни дава и положителни конфигурации. Дните са наситени с добрия аспект между Марс и Плутон – и двете планети се намират в земни знаци, а това е необикновена и продуктивна енергия , която води до постигане на успех.
Вземете се в ръце, бъдете на фокус и действайте.
Ако имате нужда от промяна, този аспект ще ви даде куража да я направите.
В ранния следобед на вчерашния ден, Венера ингресира в знака Риби, а това положение на Венера е вълшебно! ( Най-добрите и нежни любовници са хората, родени с Венера в Риби ). Планетата на любовта и парите няма ограничения в този така тайнствен знак. Тя става щедра, страстна и изцеляваща.
Прекрасно време да обърнем внимание на хората, които обичаме и да заздравим връзките си.
Ако нямате близък до сърцето ви човек, бъдете активни, флиртувайте, съветва астрологът.
Грабнете чаровната и любяща енергия на този транзит и създавайте връзки, отношения.
Не забравяйте, че Рибите обичат и ценят личното пространство, така че създайте вашето за релакс!
И така, Звездното небе ни дава насоки каква енергия се носи в пространството! Следвайте я и тя ще ви напътства в ежедневните ви решения!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов