ГЕРБ „закичи“ с двуметрови мартеници четири населени места

Животът

23-02-2021, 13:35

Снимка:

ГЕРБ - Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Младежи ГЕРБ Русе започват инициатива „Запази традицията“

Общинските съветици от ПП ГЕРБ ще даряват средствата от гласуваното миналия месец увеличение на възнагражденията за работа в комисии и заседания на Общински съвет-Русе. Това стана ясно днес на пресконференция, в която участваха Наталия Кръстева, Алисе Муртезова и Евгени Игнатов.
Първата инициатива, която вече стартира е изработването и предоставянето на красиви близо двуметрови фигури на Пижо и Пенда, които ще радват жителите на част от малките населени места за един от най-българските празници, какъвто несъмнено е 1 март. „Мартениците вече са поставени в центъра на град Мартен, селата Басарбово, Бъзън и Ново село. По този начин ще зарадваме жителите на едни от най-големите населени места в общината, ще създадем празнично настроение, а както знаем мартеницата е символ на здраве и дълголетие, каквото всички си пожелаваме особено в тази пандемична обстановка през последната година“, заяви Алисе
Муртезова. Тя допълни, че дарителските инициативи, за които съветниците ще дават отчет пред русенци, ще продължат и през следващите месеци.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов