Днес посрещаме мощно Новолуние във Водолей

Животът

11-02-2021, 08:00

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

С новолунието настъпи китайската Нова година

Тази вечер посрещаме мощно Новолуние във Водолей, съобщава топ астрологът Мирела Лазарова. Тя ни припомня, че живеем във феноменално астрологично време. "Триумф на планетите във Водолей бележи началото на Новата епоха! Всичко, което ни заобикаля е енергия, а анализът на четирите стихии - Огън, Въздух, Вода и Земя, ще ни даде енергийната настройка за следващата Лунация", допълва тя.
При тазмесечното Новолуние най-силно и водещо място заема Въздуха. Във Водолей ще се срещнат Сатурн, Юпитер, Венера, Меркурий, Луна и Слънце. Стихията на елемента Въздух се разпростира навсякъде и се свързва с менталното тяло на човека, с бързината на мисълта, общуването, желания за пътувания и нови контакти.
Астроложката съветва да сме будни, позитивни, да търсим нова информация, да мислим абстрактно и най-важното - да бъдем одухотворени. Има риск по време на тези енергии да се почувстваме изнервени, да мислим повърхностно, непоследователно и вятърничево. Може лесно да се уморяваме, да имаме умствено изтощение. В настоящата Лунация липсва енергията на Огъня – стимула, смелостта, жизнеността! Много по-трудно ще ни бъде да се ентусиазираме за нещата, с които се занимаваме. Съветът е да се опитаме да запазим мотивацията си, да не губим ентусиазъм и самоувереност.
Новолунието за България настъпва в 21ч 04 мин на 11.02.2021 - в знака на Водолея.
"Съединенито на Юпитер и Венера във Водолей ще ви направи разточителни, ще имате желание да поръчвате подаръци и да харчите пари. Разбира се, всичко ще бъде много над предвидения бюджет и тази квадратура на Марс ще ни стимулира да харчим все по-неразумно и все повече. И нека не забравяме и ретроградния Меркурий, който е „изгорен" от Слънцето и Луната, предупреждава Лазарова.
Как да се справим с Лунацията, която ще бъде активна цял месец?
"Намерете своя вътрешен мир, медитирайте и се молете. Бъдете внимателни, смирени. Опитайте се да се промените на вътрешно ниво, простете си грешките и продължете напред!
Разбира се, много от нас ще реагират импулсивно заради аспекта с Марс. Ще покажат животинската си природа. Още повече, съвпадът на Венера и Юпитер ще ни дава „фалшиви крила“, но Марсовата енергия ще ни сваля надолу и много скоро ще осъзнаем, че спокойствието е ключовата дума на настоящата Лунация", съветват ни още звуздите. 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)