"Изненадата" играят утре вечер в театъра

Животът

07-02-2021, 09:00

Снимка:

Драматичен театър "Сава Огнянов"

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Кукления театър с безплатно представление "Приказка за Боби и шайка микроби"

Романтична комедия със специалното участие на Мария Сапунджиева и Филип Аврамов ще се играе утре вечер от 19 часа в Доходно здание. "Изненадата" отговаря на въпроса кога идва любовта? Когато я търсиш всеки ден, когато си готов за нея, или когато тя сама те открие. За повечето от нас случайната среща, случайното запознанство е довело да всички щастливи дни в живота ни. Може би, точно когато сме изгубили всяка надежда, когато сме се примирили с монотонното ежедневие ще ни връхлети онази истинската, единствената и неповторима любов. Това искаме да разкажем и да покажем в спектакъла „Изненадата“ по пиесата "Докато тя умираше". Вярвайте в случайността, вярвайте, че въпреки възраст, начин на живот, външен вид голямата любов ви чака зад близкият ъгъл и рано или късно ще стигне до вас.
Режисьор на спектакъла е Орлин Дяков, текстът е на Надежда Птушкина, сценографията и костюмите са на Николай Нинов, превод Надя Попова. Участват Мария Сапунджиева, Филип Аврамов, Татяна Цветкова, Ясена Господинова.

Билетите са вече в продажба на касата на театъра и онлайн, през сайта rusetheatre.com. Капацитетът на Голяма сцена, при 30% запълване, е 180 зрители. Всички посетители в театъра трябва да носят предпазни маски. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов