Русе кандидатства за безплатна атракция от "Уолтопия"

Мисия

31-01-2021, 09:37

Снимка:

ОИЦ

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Великотърновецът, създал Уолтопия, падна със самолета си в Лесново

Подготвя се кандидатурата на Община Русе за проекта на „Уолтопия“, който компанията има намерение да осъществи в две български общини, съобщиха от Бялата сграда. “Уолтопия” ще произведе, инсталира и поддържа съоръжения за активно забавление напълно безплатно.

Компанията ще инвестира над 2 млн.лв. в съоръжения в общините, които избере. Едното ще предостави безопасен полет над избрана забележителност, а другото – здравословно забавление за децата в нов за света формат.
“Уолтопия” търси проактивни екипи от български общини, които да пожелаят атракционите да бъдат реализирани на тяхна територия, за да осигурят на своите граждани нещо истински добро, без да се налага да изразходват дори и лев от бюджета на общината. Компанията поема и ангажимент да осигури безопасното им опериране. 
Осъзнавайки колко труден за всички е този период, “Уолтопия” иска да помогне с това, в което е най-добра. А за щастие, то е и най-доброто, което се предлага на глобалния пазар на такива съоръжения, и едновременно с това е и родно, българско. Компанията се надява тези обекти да направят хората по-здрави, по-щастливи и горди с родното си място.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)