В Русе се сформира Клуб „Земеделие“ към ПП ГЕРБ

Животът

25-01-2021, 13:10

Снимка:

ГЕРБ - Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ стартира процеса по номинации за народни представители

На първо свое заседание вчера новосформираният клуб „Земеделие“ към ПП ГЕРБ-Русе обсъди различни инициативи и предстоящи събития, както и онлайн срещи, които предстои да бъдат организирани в Русе. В работното съвещание се включиха осем експерти от сферата на земеделието в областта.
На срещата, провела се в офиса на партията на ул. „Чипровци“ в Русе, присъстваха областният координатор на ПП ГЕРБ и народен представител Пламен Нунев, както и Андриан Райков, който е и част от Комисията по земеделие и храните в Народното събрание. Д-р Райков бе утвърден и за председател на клуба.
„Това е много важен сектор и затова ще разчитаме на Вашата инициативност и активност“, обърна се Пламен Нунев към присъстващите.
„Благодаря Ви, че сте отговорни, защото е важно започнатото от правителството в сектора да го продължим и от нас да излизат идеи за развитието на земеделието“, заяви от своя страна Андриан Райков.
Следващото събрание на клуба ще се проведе през месец февруари.
Към ГЕРБ освен националните клубове с местни представителства – МГЕРБ и Жени ГЕРБ, активно работят през последните години клуб „Образование“, клуб „Медик“, клуб „Култура“, клуб „Юрист“, клуб „Сигурност“, клуб „Спорт“, а отскоро и Клуб „Социална политика“.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)