По-топло от обичайното за сезона днес и утре

Животът

23-01-2021, 08:47

Снимка:

Емил Кьостебеков

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Прогнозата: До 35 градуса през октомври

Максималните температури днес ще бъдат между 9° и 16°, в София – около 11°. Ще духа умерен, в източната половина от страната - временно силен югозападен вятър, съобщава БНТ. Ще бъде предимно облачно, а привечер и през нощта в Югозападна България ще превали дъжд, над около 1300 метра - сняг.
В планините ще бъде ветровито с умерен, по високите и открити части силен югозападен вятър. Облачността ще е значителна. В масивите от Югозападна България ще вали дъжд, над 1300 метра - сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 1°.
В неделя ще преобладава слънчево време с повече облаци и слаби превалявания през първата половина на деня в Източна България. Ще остане ветровито и по-топло от обичайното за януари.
През нощта срещу понеделник югозападният вятър ще се усили. Ще има и превалявания, главно в Югозападна България, а в понеделник - на отделни места и в останалата част от страната, все още от дъжд. През следващите дни се очаква рязко застудяване и валежи и от сняг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов