На пет сигнала за 24 часа са реагирали русенските огнеборци

Крими

22-01-2021, 14:08

Снимка:

ruseutre

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Самозапалил се комин предизвика пожар в Рупци

За изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала.
За времето от 13:19 до 14:10 часа пожарникари от РСПБЗН – Сливо поле са били на сигнал за инцидент с газова бутилка в къща в с. Ряхово. Произшествието е възникнало, заради забравен включен газов котлон. При инцидента е пострадала собственичката, която е получила изгаряния по ръцете и лицето. Има нанесени щети по домашно имущество.
Лъжлив сигнал за инцидент с МПС е вдигнал на крак екип на Втора РСПБЗН вчера вечерта между 20:45 и 21:20 часа. Постъпилото съобщение е било за пожар в кола на ул. Ниш в Русе, но на посочения адрес не е установено такова произшествие, а се е оказало, че излиза пара от улична шахта.
От 01:27 до 04:00 часа два екипа на РСПБЗН –Ветово са извършвали действия за гасене на пожар в стопанска постройка, използвана за склад , в с. Семерджиево. Произшествието е ликвидирано на площ около 40 кв.м., като пожарът е унищожил покривната конструкция. Най-вероятната причина за възникналото произшествие е късо съединение.
Другите два пожара, гасени от пожарникарите, съответно между 09:12 и 09:38 часа и от 03:46 до 04:20 часа, са били запалени отпадъци в метални контейнери в Русе – на ул. "Прага" и на ул. "Драма". Потушени са от екипи на Второ РСПБЗН без щети.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"