Силвано Пранди: Отборът със сигурност има голям потенциал

Спорт

19-01-2021, 09:52

Снимка:

nova.bg/ кадър

Автор:

Ruseutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Марияна Николова и Любо Ганев обсъдиха спортния туризъм в страната

Селекционерът обяви, че вратата на националния отбор не е затворена за никого

В понеделник тимът ни се завърна от квалификацията за Евроволей 2021 в Израел, която нашите спечелиха. 

"Идват нови турнири и нови предизвикателства. Не съм затварял вратата за нито един волейболист. Тези, които покажат най-добра форма, те и ще играят и ще разчитам на тях”, заяви той.

"Знаех, че ние сме фаворит в тази квалификация и че можем да играем много силно. Щастлив съм, че успяхме да постигнем това. Тепърва ще стане ясно какви са точно стойностите на този отбор. Със сигурност има голям потенциал. Видно е, че тази група е много сплотена и има един ентусиазъм, и най-вече удоволствие от това, че момчетата са заедно. Тепърва предстои да тестваме този отбор на чисто спортно-техническо ниво да видим до къде се простират възможностите му, но това ще стане по-късно срещу по-силни отбори", добави той.

"Никога не съм твърдял, че затварям страницата за някого и че тези хора, които в момента са в отбора са за постоянно. Следващото изпитание, което предстои пред нас е волейболната Лига на нациите и имаме достатъчно време да анализираме всичко. Ще преценим кои състезатели да бъдат включени в нея. Разбира се, ще мислим и за Европейското първенство, но пак ще повторя, че националния тим не е затворена страница за нито един волейболист", добави още той.Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май