Виртуален туристически панаир ще се проведе в Румъния

Животът

11-01-2021, 15:56

Снимка:

pixabay

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Култура, медии и културен туризъм по време на COVID-19"

Туристически агенции, музеи, ресторанти, хотели, туристически атракциони, неправителствени организации, местни администрации от България могат да се включат в Пролетния туристически панаир, организиран от ROMEXPO в периода 18 - 21 февруари 2021 г.

Тази година събитието ще бъде във виртуален формат чрез специално изградена платформа, която ще даде възможност на изложителите да взаимодействат директно с потенциалните си клиенти чрез инструменти, нарочно създадени за тази цел. Срокът за регистрация е 5 февруари.

Какво да очакват участниците, които ще се присъединят:

Ще имат възможност за уникално представяне във виртуална платформа, специално изградена и оптимизирана за форума, да демонстрират своите продукти и услуги пред различни категории посетители/ потребители.
Представянето на компанията им ще бъде в ексклузивна, подходяща, професионална среда с най-съвременни технологии.
Могат да популяризират продукта (марката) си, да представят оферти на целевата си аудитория и да увеличат продажбите си, да проведат проучване на пазара, да затвърдят корпоративния си имидж, да достигнат нови клиенти и да получат обратна връзка в реално време.
Взаимодействие с професионалисти и с повече от 5000 посетители, запалени по пътуванията.
Виртуалният панаир е единственият маркетингов инструмент, който фирмите не поддържат сами. Организаторите имат широка партньорска мрежа и организират мащабна промоционална кампания във всички медийни канали.
Българо-румънска търговско-промишлена палата е официален партньор на ROMEXPO и съдейства на българските компании да участват в различните изложения. Краен срок за регистрация: 05.02.2021 г.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов