Празничен телевизионен концерт и заря за Нова година

Русе Лайф

29-12-2020, 18:34

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте съветите на пожарникарите за безопасна Нова година!

Две телевизии ще се погрижат за празничното настроение на русенци в новогодишната нощ, въпреки че наложените извънредни мерки осуетиха провеждането на традиционния концерт на площада.
„Нова година от сцените на Русе” e мотото на телевизионния концерт, който общината подарява на русенци в празничните часове. Той започва на 31 декември в 19:00 ч. и ще се излъчва едновременно по телевизиите Кис 13 и ТVN.
В пъстрата празнична програма се включват Държавна опера - Русе, Драматичен театър „Сава Огнянов”, Държавен куклен театър - Русе, Биг Бенд Русе, ФТТ „Найден Киров”, хоровете „Дунавски звуци и „Проф. Васил Арнаудов”, Ансамбълът за ударни инструменти „Ruse Vibes“ на НУИ „Проф. Веселин Стоянов“, вокални и танцови формации към Общинския младежки дом и Общинския детски център за култура и изкуство в Русе, Клубът по спортни танци „Настроение”, Дует „Аморе”, състави към русенски читалища и др. Продукцията се реализира от екипите на двете русенски телевизии, а водещ, сценарист и режисьор е Илия Деведжиев.
Новогодишният телевизионен концерт ще завърши с традиционната празнична заря, с която точно в полунощ ще бъде отбелязано настъпването на Новата 2021 година.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)