Пламен Радонов дари 94 книги за деца и юноши на читалището в Поликраище

Мисия

11-12-2020, 08:31

Снимка:

фейсбук

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Бившият заместник-министър на отбраната Пламен Радонов 94 нови книги – детска и ученическа литература, на стойност 549,39 лв. на библиотеката към читалището в Поликраище.

„Днес се случи първото ни Коледно вълшебство! Бяхме изключително приятно изненадани от нашия съселянин Пламен Радонов, който е един от дарителите на нашето читалище, обществено активен и винаги с лице към проблемите на селото ни, личност с голямо човешко сърце, роден да дава на другите, да доставя радост и усмивка на някого, да подарява щастливи мигове – а това е толкова значимо, безценно и запомнящо се!

Респект, благодарност и дълбоко уважение за щедрия му и благороден жест! Пламен ни даде сила и увереност, че добрите хора все още съществуват, че в тяхно лице винаги ще срещаме съмишленици и подкрепа, за да го има и да продължи да съществува този храм на културата в селото ни – нашето читалище и за да е едно привлекателно място с актуална и разнообразна литература за читателите ни библиотеката към него!“ – споделиха от читалището в Покликраище.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов