За изминалите почивни дни дежурните екипи на РДПБЗН са реагирали на 4 сигнала

За изминалите почивни дни дежурните екипи на РДПБЗН са реагирали на 4 сигнала. За времето от 19:48 до 20:40 часа на 14 ноември, екипи от Първа РСПБЗН- Русе са пратени по сигнал за възникнало горене в стая в апартамент на адрес на ул. Гурко в Русе. При пристигане на въпросния адрес огнеборците са установили, че екип на Първо РУ е ликвидирал пламъчно горене, възникнало от забравен съд с мазнина на електрическа печка. В жилището под наем живеела жена, която е била прегледана от екип на спешна помощ и освободена.
Вчера, между 12:41 и 13:25 часа, огнеборци от Първа  РСПБЗН-Русе  са ликвидирали пожар, възникнал в лек автомобил „Форд Фиеста“ в Русе на бул. България. Произшествието най-вероятно е станало от самозапалване, като при инцидента са засегнати двигателният отсек и таблото на колата. Пострадали хора няма.
В 16:49 часа вчера пожарникари от Втора РСПБЗН-Русе са се отзовали на сигнал за запалени отпадъци в метален контейнер на ул. “Битоля“ в Русе. Загасили са го на площ от около квадратен метър.
Вечерта в 18:46 часа противопожарен екип от РСПБЗН-Бяла е бил пратен за съдействие при възникналия пътен инцидент с лек автомобил „Опел“ на главния път І-5, разклона за Плевен. Пострадалите са били извадени и предадени на екипи на ЦСМП.            



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов