Кухнята за бедни отново стопли онеправданите

Нахрани ги с вкусна храна и топли думи

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази събота нахрани над 150 социално слабите наши съграждани.

"Екип Шери приготви и раздаде днес храната на хората: кюфтета със салата и хляб. Поклон за огромния труд по приготвяне, изпичане и опаковане на храната! Нашият Господ Иисус Христос да ви защитава и укрепява силите ви!" - пожелаха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул."Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".
Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май