Зам.-кметът Златомира Стефанова взе участие в семинар на Русенската търговско-индустриална камара

Мисия

02-10-2020, 18:40

Снимка:

Община Русе

Автор:

ruseutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ученици управляваха Русенската търговско-индустриална камара за ден

Заместник-кметът по икономика, инвестиции и собственост в Община Русе Златомира Стефанова се включи в семинар на тема "Подготовка на стратегическа сделка - придобиване, сливане или продажба във връзка с преодоляване последствията от COVID-19". Той бе организиран от Русенската търговско-индустриална камара и успя да събере собственици, финансови и изпълнителни директори на различни фирми в региона.

"Инструментите на държавните институции за подпомагане на бизнеса са далеч по-мощни от тези на местната власт. Въпреки това Община Русе е готова да съдейства на бизнеса, както инфраструктурно и с бързо административно обслужване, така и като промотира града и региона като привлекателно място за инвестиции“, подчерта Стефанова при откриването на семинара.

Основните теми на събитието бяха актуалните тенденции на пазара, подготовката за стратегически сделка, както и кои са критичните стъпки за повишаване стойността на една компания.

В края на семинара на участниците бе дадена възможност да се консултират лично с един от най-опитните специалисти по структуриране на сделка в България Диана Николаева-Митровска, съдружник и лидер в EY (Ernst & Young).



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)