Продължава делото срещу четирима от Кнежа, обвинени в отвличане и изнасилване на непълнолетна

В провелото се днес съдебно заседание е изслушано заключението на вещото лице по допуснатата токсилогична експертиза

Състав на Плевенски окръжен съд разгледа наказателно дело, образувано по обвинителен акт на Окръжна прокуратура - Плевен, против четирима обвиняеми - Е.А.М. – 22 годишен, Б.А.Т. – 19 годишен, П.А.Т. – 17 годишен и И.В.А. – 17 годишен, всички от град Кнежа.

На обвиняемия Е.А.М. е повдигнато обвинение за това, че на 24.02.2018 г. в село Е., обл.П. отвлякъл Н.К.А. непълнолетна на 17 г..- престъпление по чл.142, ал.2, т.3, вр.ал.1 от НК. На същия обвиняем, както и на останалите трима - Б.А.Т., И.В.А. и П.А.Т. е повдигнато обвинение, за това, че на 24.02.2018 г. в съучастие като извършители се съвкупили с ненавършилата осемнадесет години Н.К.А., без нейно съгласие като употребили за това сила и заплашване, като деянието е извършено от повече от две лица, и е последвал опит за самоубийство.

"В провелото се днес съдебно заседание е изслушано заключението на вещото лице по допуснатата токсилогична експертиза. В предходното съдебно заседание е допуснат, по искане на страните, допълнителен разпит на вещите лица изготвили заключението по назначената психолого-психиатрична експертиза. Същите не се явяват днес, по уважителни причини. Това е наложило да се отложи делото за следващо съдебно заседание, което ще се проведе на 03.09.2020 година", съобщават от пресцентъра на съда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов