Огнеборците гасиха пожари в сухи треви, прогониха змия от сграда в Плевен

Екип на РСПБЗН – Левски е оказал техническа помощ на водача на самокатастрофирал автомобил

На 3 юли служители от РДПБЗН – Плевен са потушили пет пожара в запалени сухи треви. Инцидентите са регистрирани в землищата на село Садовец, село Телиш, град Койнаре, село Драгаш войвода.

На 3 юли екип на РСПБЗН – Плевен е извършил техническа помощ – разчистване на счупен живачен термометър в стая в жилище на плевенската улица „Иван Вазов”.

На 4 юли огнеборци от РДПБЗН – Плевен са погасили пожари в отпадъци, стърнища и сухи треви на път Е83 в района на Плевен, път Е83 – разклон за Никопол,  село Буковлък,  град Славяново, село Девенци, село Еница.

На 5 юли екип на РСПБЗН – Левски е оказал техническа помощ на водача на самокатастрофирал автомобил „Мазда” на пътя между Българене и Козар Белене. Екип на РСПБЗН – Плевен е прогонил змия от сграда в областния град на улица „Цар Иван Шишман”.

На същата дата служители от РДПБЗН – Плевен са локализирали и потушили пламъци в сухи треви в село Садовец на улица „Хаджи Димитър”,  село Божурица,  село Вълчитрън,  пътя Плевен – Русе,  град Белене на улица „Ангел Кънчев”, село Опанец.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)