Лек автомобил се запали в Гулянци, сухи треви горяха в Плевен, Червен бряг и Милковица

От РДПБЗН- Плевен са извършили замервания на въздуха на нерегламентираното сметище край Червен бряг

На 30 юни екипът на РДПБЗН- Плевен е извършил замервания на въздуха на нерегламентираното сметище в землището на град Червен бряг, при което не са констатирани отклонения на допустимите норми. Същия ден огнеборци от районната служба в Левски са потушили пламъци в отпадъци в село Изгрев.

На 30 юни екипи на РДПБЗН - Плевен са потушили запалени сухи треви в Плевен в местността „Балабаир“, в ж.к. „Сторгозия”, в Червен бряг и в село Милковица.

На 30 юни служители от РС ПБЗН – Никопол са извършили техническа помощ в село Дебово.

На 30 юни в 10:15 часа в РС ПБЗН – Гулянци е потърсено съдействие за погасяване на пожар в лек автомобил „Опел Астра". Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. При пристигане на местопроизшествието пожарът вече е бил потушен от собственика.

На 30 юни в 16:45 часа при  РДПБЗН - Плевен е постъпил сигнал за пожар в отпадъци върху покрив на котелно помещение на производствено предприятие в град Кнежа. Предполагаемата причина за инцидента е самозапалване на слънчогледов маслен пепел от производствен процес. Пожарогасенето е извършено от служители на РСПБЗН- Кнежа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов