Нова организация за движение по булевард "Липник"

Община Русе съобщава, че на 16 май (събота) от 8:00 до 19:00ч. южното платно на булевард „Липник“ в участъка от кръговото кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръстовището с ул. „Дебър“ ще е затворено за моторни превозни средства, за да бъде положен асфалт. Напомняме, че новата организация за движение се налага във връзка с рехабилитацията на булевард Липник.

Движението на автомобили ще става по обходен маршрут: бул. „Цар Освободител“, ул. „Щип“, ул. „Вардар“, ул. „Драма“, ул. „Дебър“ – бул. „Липник“. По този маршрут ще се движат и автобусните линии с номера 5, 7, 12, 15 и 33 в посока към КАТ и гара Разпределителна. Тролейбусите с номера 2, 13 и 21 ще  преминават по булевард „Цар Освободител“, булевард „Съединение“, улица „Плиска“, улица „Тулча“ до булевард „Липник“ и оттам продължават по обичайните си маршрути.

В случай че атмосферните  условия в събота не са подходящи за асфалтиране, строително-ремонтните дейности ще бъдат извършени със същата организация на движение, но на следващия ден.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен