Десетки русенци със сигнали и предложения по време на онлайн приемната на ГЕРБ

Десетки русенци се обърнаха със сигнали и предложения към общинските съветници на ГЕРБ, които проведоха онлайн приемна в края на тази седмица.
Най-много русенци се жалват от неасфалтирани улици, паркинги, неокосена трева в междублоковите пространства в кварталите „Възраждане“ и „Здравец“, както и от все по-нарастващия брой на бездомни кучета в града. Ненавременното събиране на препълнени контейнери в различни квартали на града, включително в центъра, също бе посочено като един от проблемите към този момент.

Гражданите изразиха своето удовлетворение от мерките, предложени от ПП ГЕРБ и вече въведени от общинска администрация, част от които са свързани с безплатно паркиране във всички зони за кратковременно паркиране до отмяна на извънредното положение, отпадането на такси за детски градини и ясли, на тротоарното право и др.

Както вече съобщихме, общинските съветници регулярно провеждат онлайн приемни с граждани. Това се налага заради инструкцията да не се събират много хора на едно място и мерките за ограничаване на разпространение на Covid-19.

Приемните на съветниците по квартали ще бъдат подновени при първа възможност.Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов