ОП „Управление на общинските имоти“ има нов директор

Иван Гецов е новият директор на ОП „Управление на общинските имоти“ в Русе. Конкурсна комисия от Община Русе даде приоритет на неговата концепция за управление и развитие на предприятието и след интервюта с кандидатите, му гласува доверието си.

Новият директор на общинското предприятие приоритетно ще направи поетапна проверка относно законосъобразното ползване на жилищния фонд, обследване на общинските жилища с оглед планиране на ремонти в тях и засилен контрол за опазването на имотите. Иван Гецов предлага още прецизиране на условията и реда за настаняване в общински жилища, както и разработването на цялостна жилищна политика в Община Русе.

Биографична справка:

Иван Гецов е инженер по радиоелектроника от ВНВАУ-Шумен, а през 2000 г. се дипломира в специалност „Право“ в Русенския университет. Владее английски и руски език. По-голямата част от трудовия му стаж е в структурите на Министерството на вътрешните работи, където е започнал като криминален разузнавач през 1992 г., след това седем години е началник на сектор „Криминална полиция“ в Първо РУ на МВР-Русе, а от 2009 до 2014 г. е началник на Първо районно управление “Полиция“-Русе. До спечелването на конкурса за директор на ОП „Управление на общинските имоти“, Иван Гецов е ръководи русенския клон на Съюза на българските автомобилисти.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов