Пазар „Мартен“ вече посреща своите клиенти

„Общински пазари” ЕООД – Русе за втора поредна година увеличава броя на обектите, които стопанисва с изграждането на пазар в град Мартен. Трите нови търговски обекта се намират в общ модул и вече имат своите наематели. Магазините са проектирани така, че да бъдат удобни както за търговците, така и за клиентите. Разполагат с топлоизолация, автоматично LED осветление и интернет. Всеки от тях е с навес във фасадната част и площ от 20кв. м., до които достига много дневна светлина.

До момента дружеството не е имало обекти на това място и изграждането на пазар там дава възможност да е все по-близо хората от Мартен. Част от предвидената площ за новите магазини, е била заета от много стари ръждясали търговски маси, разполагани там в далечно минало, които не са представлявали интерес, за търговци и производители на селскостопанска продукция

Още в първите дни от откриването на пазара в Мартен повече от 100 местни жители са пазарували от обектите. Желанието на „Общински пазари“ ЕООД е производителите и търговците да имат по-добри условия да предлагат продукцията си, а клиентите да са по-близо до качествената храна. Ето защо, всяка година предприятието увеличава броя на търговските си обекти или модернизира вече съществуващите.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов