Нетфлийт на Нетера вече предава данни за отчитане на тол такси

Българският телеком си партнира успешно с Тол БГ и осигурява висококачествена услуга на своите клиенти

Нетфлийт на Нетера вече е свързана със системата за отчитане на тол такси и успешно предава данните за своите клиенти. Това се случва без да е нужно в превозните средства да се монтират допълнителни устройства, а обратната връзка от Тол БГ и АПИ е, че се получават висококачествени данни, без нито един установен до момента проблем.

От 4 април досега Нетфлийт осигурява услугата за разнородни тежкотоварни превозни средства като камиони, цистерни за гориво, самосвали, тирове, багери, комбайни и др., като до края на седмицата се очаква компаниите, които се възползват, да се удвоят.

До края на извънредното положение е гратисният период, в който всички собственици на тежкотоварна техника и превози трябва да обезпечат заплащането на тол такси. Нетфлийт използва активно периода да преоборудва и осигури връзка на своите клиенти към системата, за да започнат да работят нормално и по правилата.

GPS устройството на NetFleet се монтира в превозното средство и изпраща данни за неговото местоположение и маршрут. Това е необходимо за генериране на т.н. тол декларации. Услугата е безплатна и се изпълнява чрез GNSS (глобалната навигационна сателитна система). Нетера е одобрен подизпълнител на Тол БГ ЕООД – доставчик на декларирани данни https://www.tollbg.eu/registri/.

В същото време устройствата, предлагани от Нетфлийт, са отлично решение за управление на тирове, механизирана и селскостопанска техника и автопаркове. Нетфлийт е система за проследяване на превозни средства, която ви помага да оптимизирате всички разходи, свързани с тях. Тя ви гарантира отдалечен контрол и локализиране в реално време на над 50 показателя: ниво и разход на гориво, посока на движение, температура и обороти на двигателя, ускорение, сервизни справки и мн. др.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов