Областната структура на Младежи ГЕРБ - Плевен проведе отчетно-изборно събраниe

За нов областен координатор бе избран Борислав Щерев

Областната младежката структура на ГЕРБ в Плевен проведе отчетно-изборно събрание. За председателстващ бе определен областният координатор на ГЕРБ в Плевен Мирослав Петров. Той направи анализ за дейността на структурата в периода 2015-2019 г., като очерта основната функция на младежката структура и участие й в миналите местни избори.

„ГЕРБ е партията, която винаги е давала много възможности пред младите хора и те са тези, които трябва да работят отговорно и настойчиво. Вие, младите хора, сте основен посланик на идеите на ГЕРБ, енергията и хъса, които притежавате, идеите, които имате срещат разбиране. Затова съм убеден, че ще продължите да работите със същия заряд, за да може посланията на ПП ГЕРБ да достигат до повече хора. Областното ръководство винаги много е разчитало на младежите, които са двигател на местните структури на ГЕРБ и се надявам това да продължи и в бъдеще.”, каза Мирослав Петров.

За нов областен координатор бе избран Борислав Щерев, за секретар Ива Христова, а за членове на областното ръководство Илиян Шалварков, Васил Недков, Тони Крумов и Ралица Цветанова.Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май