Горяха сухи треви, контейнери за смет и комин, огнеборци спасиха животни в Долни Луковит

В Кнежа и Червен бряг отстраняваха паднали дървета

На 4 февруари служители от РДПБЗН-Плевен са потушили запалени сухи треви в землищата на село Реселец, село Градина, град Койнаре, град Червен бряг на улица "Тома Петков",  село Муселиево, град Кнежа, град Долна Митрополия в Гробищен парк.

На 4 февруари 2020 година служители на РСПБЗН - Плевен са погасили пламъци в контейнери за сметосъбиране в областния град на улица „Одеса“, както и отпадъци в село Гривица на улица „Опец Паисий“, в село Чомаковци на улица "8 - ма"  и в село Мечка на улица „Батак“.

На 4 февруари екип на РС ПБЗН - Червен бряг е погасил самозапалил се комин в обитаема сграда в града.

На 4 февруари в 21:05 часа екип на РСПБЗН – Кнежа е отстранил паднало дърво на улица „Юрий Гагарин“ в града, а в 22:15 часа служители от РС ПБЗН - Червен бряг са извършили техническа помощ като са отстранили паднало дърво в землището на Червен бряг.

На 4 февруари в 21:26 часа в Оперативния център при РДПБЗН - Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка - помещение за животни в село Долни Луковит. Незабавно са изпратени служители от РС ПБЗН – Кнежа за локализиране и потушаване на пламъците. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. Огънят е унищожил 50 кв.м покривна конструкция и 40 бали фураж. Пострадали животни няма.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов