Заместник-кметът по хуманитарни дейности Енчо Енчев откри „Иновационен лагер Русе 2019“

130 деца от 6 русенски училища участваха в „Иновационен лагер Русе 2019“, който се провежда в Седмицата на предприемачеството.

Заместник-кметът по хуманитарни дейности г-н Енчо Енчев поздрави участниците и организаторите от името на кмета на Община Русе г-н Пенчо Милков.

„В Световната седмица на предприемачеството млади и амбициозни хора заедно се обединяват около каузата да бъдем информирани, амбициозни и преди всичко – да работим в екип. Пожелавам на Вас  и на Всички участници в иновационния лагер много успех, упоритост и нестихващо желание за развитие и нови знания.“, се казва в поздравителния адрес на русенския градоначалник. 

С тази инициатива МГ „Баба Тонка“ Русе в партньорство с Джуниър Ачийвмънт България и РУ „Ангел Кънчев“ отбелязва Световната седмица на предприемачеството 2019, като учениците работиха по решаването на казус по отбори по 5 души.  Целта бе да предложат свое оригинално решение по поставен проблем и да представят начин за неговото прилагане на практика.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"