Акция срещу дрогата се проведе в Петричко и Гоцеделчевско

Хванати са трима наркопласьори

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества бе проведена на територията на общините Петрич и Гоце Делчев:

- Вчера от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на жилище в Петрич, обитавано от 22-годишен петричанин. При проверката  са открити около 80 топчета, обвити в алуминиево фолио, съдържащи общо около 61,81 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. В дреха на лицето са намерени и иззети още около 10 топчета, обвити в алуминиево фолио, съдържащи общо около 6,5 грама канабис. За случая е уведомена РП-Петрич. Образувано е досъдебно производство.

- В хода на извършена около 10:05 часа вчера на ул.“Екзарх Йосиф“ в гр.Гоце Делчев проверка на товарен автомобил „Фолксваген Кади“ с 22-годишен водач от Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е установено, че е шофирал след употреба на наркотични вещества. В него е намерена и иззета около 2,7 грама тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. По случая е образувано бързо производство.

- Днес около 00:30 часа в с.Корница, община Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на 27-годишен от селото, в когото са намерени и иззети около 0,58 грама марихуана и около 8,46 грама амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"