Областната дирекция на МВР отбеляза празника на българската полиция

Заместник областният управител на област Русе присъства на днешното тържество по случай празника на българската полиция.

„Надявам се Областната дирекция да продължи да се развива и занапред, а гражданите да имат доверие във Вас, защото това е основното, което трябва да правите, да получавате доверието на хората в още по-голяма степен!

Те се надяват на Вас! Те очакват Вашето съдействие и считам, че сте длъжни да го оказвате!

Бъдете здрави и нека Свети Архенгел Михаил Ви закриля, но се пазете и Вие! Знам, че всеки ден най-вече тези от Вас, които са на терен, са на ръба! Бъдете винаги от правилната страна на закона! Хубав празник! На добър час!“ каза заместник областният управител в обръщението си към служителите от полицията.

Прочетени бяха и заповеди, с които бяха наградени отличилите се през годината служители от ОД на МВР.

Сред официалните гости бяха още административните ръководители на Окръжната и Районна прокуратура Георги Георгиев и Яна Илиева, както и директорът на дирекция „Управление при кризи“ в община Русе Спасимир Димитров, който връчи поздравителен адрес на директора на ОД на МВР – Русе ст. комисар Теодор Атанасов от името на кмета Пламен Стоилов. Поздравителен адрес беше връчен и от името на областния управител Галин Григоров.

Веднага след това по традиция бяха положени венци и цветя пред монумента „Чест и слава“, с което беше почетена паметта на всички полицаи, загинали при изпълнение на служебния си дълг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов