За пета поредна година: В Плевен ще се проведе е "Звезден бал" за абитуриенти в неравностойно положение

Животът

13-05-2019, 07:05

Снимка:

НССБ

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

За 37 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа, Пордим, Никопол и Белене ще се проведе празнична бална вечер

За пета поредна година ще се проведе "Звезден бал" за абитуриенти с нисък социален статус, организиран от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител Владислав Николов.

Днес в парк хотел "Кайлъка за 37 зрелостници от училищата в Плевен, Кнежа, Пордим, Никопол и Белене ще се проведе празничната бална вечер, в която ще вземат участие младият рап изпълнител от Пловдив YMS Илиян, талантливите ученици от танцов състав "Северняче" при СУ "Св. Св. Кирил и Методий" град Пордим с хореограф Биляна Денева, Трифон Трифонов и Шаная Щерева от „Trifonov Dance Academy“, Наско – ментата и др..

По време на празничната вечер ще се проведе и конкурс за Мис и Мистър "Звезден бал", като са подготвени и подаръци за всеки абитуриент. Тази година абитуриентите ще бъдат возени с автомобилите на SKODA с официален представител "Бохемия Екипауто" град Плевен. Вкусни продукти и на дългогодишният партньор Зайо Байо ще има по време на целия престой на абитуриентите в парк хотел "Кайлъка". Специална украса по повод петгодишнината от провеждането на инициативата ще направи парти агенция „Викторио Ленд“ град София.

По време на престоя на абитуриентите е предвидено преди празничната бална вечер да ползват спа пакет /басейн, сауна, фитнес и др./, като за официалната вечер в следобедните часове специалисти ще се погрижат за прическите и поставяне на грим на желаещите абитуриенти.

"Благодаря на всички хора, които направиха възможно провеждането на "Звезедн бал" и се включиха в осигуряването на празнични тоалети и обувки за зрелостниците. През всичките пет години с добротата на много хора успяхме да осигурим рокли, костюми и обувки на 219 абитуриенти от Плевен и областта. Надявам се да успеем да подарим един незабравим спомен на завършващите средно образование", каза председателят на НССБ Слави Михайлов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов