Дийп пърпъл със златните си хитове в Канев център

Канев център съвместно със "Звездна Арена" организират концерт на световно-известният барабанист Иън Пейс от легендите "Дийп Пърпъл".

На 5-ти юни легендарният барабанист и единствен оригинален член на групата идва в Русе с проекта си „Пърпендикюлър", за да изпълни хитовете на „Deep Purple", които актуалният състав на бенда не изпълнява от десетилетия на живо!

Концертите ще преминат ретроспективно, като феновете ще могат да чуят песни от албумите „Stormbringer", „Burn", „Come Taste the Band", „In Rock" и други, преминавайки през всички етапи от развитието на групата.

Иън Пейс е един от малкото все още концертиращи класици на рока, като едновременно с този статут остава на познатото ни топ ниво.

Поставян в неизменната петица на най-добрите и иновативни рок-барабанисти от редица престижни музикални издания, критици и многомилионни фенове, Пейс ще демонстрира класата си и уникалният си стил "Суинг-Рок", правещ го абсолютно неподражаем.

Артистът е заслужил признанието на поколения световноизвестни рок-музиканти, които го посочват за вдъхновител и основен еталон в рок-ритмиката!

Концертът ще се проведе на 5-ти юни (сряда) в Канев Център, град Русе от 20 часа!

Билетите са в продажба в Билетен център Русенски Университет.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)